Gisteren was ik voor het eerst na een paar weken weer met de connexxion bus naar mijnn werk in Alkmaar, maar helaas de bus die ik moest hebben had een mooi bordje voorop “Sorry, deze bus is vol“. gevolg voor mij was dat ik de bus van een half uur later moest nemen met het gevolg dat ik daarom ook een half uur later op kantoor was.

Vanmorgen koos ik daarom voor een iets andere route. Het was in ieder geval rustiger in de bus. maar in Berkhout ging het mis. 2 bussen die elkaar wilde passeren op een plek die er eigenlijk niet ruim genoeg voor was. De tegemoed komende bus week iets uit over de stoep, maar gleed er na een paar meter weer vanaf. Gevolg was dat zijn buitenspiegel bij onze bus door het raam naar binnen kwam. Na wat gekloot met passeren dacht mijn busschauffeur toch om nog even verder te rijden. gevolg was dat glasscherven van het raam de bus in en soms in grote stukken op straat waaide. Al met al lekker gevaarlijk ook voor passerende fietsers. Na een paar kilometer nam de chauffeur toch maar het verstandige besluit om zijn bus aan de kant te zetten en een vervangende bus op te roepen. Al met al weer een eventvolle ochtend, en als nog weer een half uur te laat op kantoor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *