Mijn Profiel Foto

Ik over mijzelf schrijven. wat schrijf je dan? Om te beginnen dan ben ik Gunther Horn. Ik ben nu 45 jaar. Ik woon sinds 2003 in Hoorn met mijn vriendin Anita, en onze 2 kids Selina en Milan. Verder leven in ons huis nog een hondje een kat, en nog in het aquarium een aantal tropische vissen.

Portfolio

Eigenlijk al langere tijd word ik met enige regelmaat door vrienden en kennissen gevraagd, om of voor hun bedrijfje of stichting een website te bouwen, of om van een bepaald evenement een foto rapportage te maken. Voor een vrijwilligers stichting waar ik zelf ook vrijwilligers werk doe (zoals De Dierenambulance Hoorn e.o., en de KinderKleding Bank Hoorn), doe ik dat natuurlijk met alle liefde, en probeer ik ook mijn technische kennis elders in de organisaties in te zetten. De website hier wordt een verzamelplaats voor deze soms nog in opbouw zijnde projecten en reportages. Momenteel is dit nog in hobby vorm, maar als het ‘klanten bestand’ zo groeit kan dit wel serieuzere werk vormen gaan krijgen.

Nog meer over mij.

Yamaha MOX6

Naast fotografie en webdesign houd ik mij natuurlijk nog wel met meer dingen bezig. Ik mag graag op mijn keyboards spelen en wat muziek maken. Vroeger deed ik dat tijdens de lessen van het noten schrift, maar tegenwoordig is dat toch meer op gevoel soms met hulp van Tab’s. Waar ik dan vroeger zoveel mogelijk geluid uit mijn keyboards wilde halen zijn het tegenwoordig toch veel meer de natuurlijke ‘accoustische’ geluiden en melodieën die ik speel.

Vrijwilligerswerk.

Sinds begin van de Zomer 2018 ben ik begonnen als vrijwilliger bij Stichting Dierenambulance Hoorn. e.o. als chauffeur / bijrijder op de ambulance. Als medewerker bij de dierenambulance draai je een dag en nacht dienst voor de ambulance. Hierin  is onze primaire doelstelling om zieke en gewonde dieren eerste verzorging geven en deze te vervoeren naar dierenarts, asiel, of (tussen-) opvang. In tussen ben ik voor de Dierenambulance Hoorn bezig om een nieuwe website op te zetten die wij zelf in beheer kunnen houden, en bij kunnen werken met leuke feitjes en weetjes. 

Via mijn vriendin, ben ik in contact gekomen met de Kinderkledingbank Hoorn. De KKB heeft regelmatig uitjes en activiteiten waarin de kinderen goed verwent worden. Tijdens deze activiteiten wordt alles voor deze kinderen verzorgt, en kunnen ze even de zorgen thuis vergeten. Voor de KKB ben ik ondertussen de vaste fotograaf geworden. 

Sluit Menu