Favicon
Puck

Welkom bij de Hondenschool Hoorn.

Hoi, Ik ben Puck en ik zal jullie helpen op de website van Hondenschool Hoorn. Er is hier een hoop te beleven.

Op deze pagina krijg je een klein overzicht van wat er allemaal te vinden is, maar je kunt ook je neus door de verschillende menu’s volgen en dan kom je direct bij alle uitgebreide items. 

Veel plezier bij ons op de site, en wie weet tot ziens op een van de aankomende trainingen. 

Puck de Hond

Cursussen bij de Hondenschool

Puppy training

Als kleine pup heb ik bij Hondenschool Hoorn puppy training gedaan. In 10 lessen heb ik de basis spelenderwijs geleerd om goed te luisteren, en lief te spelen.

Gehoorzaamheidstraining

Deze training bestaat uit drie delen van elk ook weer 10 lessen. Hier wordt het toch nog wat serieuzer, naast veel spelen heb ik hard moeten werken om mijn diploma’s te halen. 

Behendigheidstraining

Behendigheidstraining is een sport voor ons en onze baasjes. Plezier voor allemaal staat voorop en daarbij is het een mooie training voor ons allemaal. zowel fysiek als mentaal.

Laatste berichten

Natuurlijk ga je als hond veel wandelen, maar wil je ook eens met een groep gezellig met andere honden wandelen en plezier maken, kijk ook eens in onze Agenda. Hierin staan naast de verschillende trainingen ook de wandelingen en andere activiteiten die wij regelmatig in West-Friesland en daar buiten Plannen.

Sluit Menu