Social Media

Natuurlijk ben ik ook her en der enigszins actief op Social-media. Facebook gebruik ik enigszins privé, maar volg mij op alle andere mogelijke Social media. Via het Social Media menu kun je bij de sub pagina’s komen van mijn Flickr, Instagram, en Twitter feed.

Updates van de site worden ook direct op twitter weergegeven.

Plaatje Social-Media

Facebook :

gebruik ik meer prive, en heb ik onlangs ook aardig ingebonden.  Ik werd een beetje gek van alle voorgestelde berichten en reclame die voorbij kwamen.

Twitter :

Ik volg een behoorlijke lijst aan mensen, en ik heb ook voor verschillende groepen ook een aantal lijsten aangemaakt. Een berichtje op twitter is altijd leuk, en ik denk via Social media de snelste manier om mij te bereiken.

Instagram :

Natuurlijk met de mobiel af en toe een plaatje op instagram.

Linked in :

het Social media platform voor professionals.

Flickr :

Voor het publiceren van mijn foto’s gebruik ik al een aantal jaar Flickr.

Pentax Photo Gallery :

zo heel nu en dan plaats ik ook eens een fototje op deze pentax fotogallery.

Youtube :

Als de website een beetje staat, is het hier ook de bedoeling om e.e.a. aan filmpjes te maken over allerlei spirituele zaken. er zullen een aantal howto filmpjes komen, en het is ook de bedoeling om een aantal geleide meditaties te gaan schrijven en opnemen. Voor mij zelf ook spannend dit te maken.

Soundcloud :

hierop volg ik zelf een aantal mensen. zelf ben ik nog niet heel actief in het plaatsen van content. Wie weet volgt dat in de toekomst ook nog.