About me

a Black and White portret of Me.
it’s Me

Wie ben ik :

Ik ben Gunther Horn en ben nu 44 jaar. Samen met mijn vriendin Anita en mijn kids Selina (14) en Milan (8) en de Chihuahua Daisy, woon ik in Hoorn.

Wat doe ik :

In het dagelijks leven werk ik bij EFI op Schiphol-rijk als support engineer voor een Web2Print applicatie. Samen met een team van 3 andere collega’s doen wij het support van deze applicatie voor ‘Groot’ Europa. Hier werk ik nu sinds februari 2016.

Wat doe ik als ik niet werk :

Ik mag graag, al dan niet met rest van de familie, er op uit gaan de bossen in of lekker wandelen op het strand. Natuurlijk gaat de camera dan mee. Verder speel ik keyboards.

Ik vind het leuk om websites te maken. Over het algemeen vind ik het opzetten dan vaak leuker als het beheren. En niet alleen in programmeer talen Als HTML en CSS weet ik wel redelijk weg. Ook Lekker met PHP, JavaScript, en JQuery, of JAVA en VB kan ik mij goed vermaken.

Onlangs heb ik een Arduino gekocht, en ben ik mij daar ook in aan het verdiepen. Moet wel een hoop oude MTS kennis weer opgraven maar ook dat is dan wel weer leuk.

En spiritualiteit dan :

Spiritualiteit is voor mij meer een way of life. Ik hoop daarvan in loop der tijd een hoop te kunnen uitleggen in de andere secties op deze site. Niet dat ik zo’n vreselijk zweverig type ben, maar ik heb zelf genoeg gezien en ervaren om te weten dat er nog veel meer tussen hemel en aarde is. haha. Lekker algemeen he.

Doe ik nog meer dan :

Nou ja sportief gezien of zo ben ik niet zo’n hele actieve deelnemer. Maar ik mag graag met het team jongens een potje Darten. ik speel nu voor het 3e seizoen mee in de noordhollandse Dart competitie.